Акція "Буковині на згадку"

«Буковині на згадку»

Усі ми хочемо, аби наше місто, дім,а особливо школабули гарними, чистими, щоб у них були місця для відпочинку.
Можна сказати вже традиційно, у Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 за участі учнів, педагогічного колективу проводяться різноманітні екологічні акції, завданням яких є озеленення рідної школи. Місця де постійно перебувають діти, які хочуть навчатися і відпочивати на гарному шкільному подвір’ї. Цього року на виконання Програми екологічної освіти та виховання в Чернівецькій області на 2013-2017 р.р., листа управління освіти Чернівецької міської ради від 22.04.2016 року №172 акція озеленення в школі відбувається під назвою "Буковині на згадку".
/Files/images/vihovna_robota/akts_konkursi/DSC_0989.JPG
Ініціатором заходу озеленення стали випускники школи. Вони вирішили озеленити і оздобити пришкільну клумбу. Для цього учні посадили гарні кущі самшиту - букусу, як в народі ще називають цю вічнозелену рослину, яка є оберегом і вважали, що захищає від злих духів і чорної магії, допомагає у виконанні бажання і вселяє надію на краще майбутнє.
/Files/images/vihovna_robota/akts_konkursi/DSC_0985.JPG

А ще територію школи оздобили чудовими кольоровими «Заповідями свідомого українця». У наш непростий час, в умовах величезної кількості негативної інформації, яку сприймає молоде покоління звідусіль, корозії моральних цінностей, такі «заповіді» будуть нести позитивне емоційне налаштування, спонукатимуть до духовної праці над собою усіх тих, хто пройде Алеєю.
/Files/images/vihovna_robota/akts_konkursi/17.06.2016.jpg

Директор школи Гайсенюк В.Я. подякував випускникам за таку добру справу в сфері охорони навколишнього природного середовища.
/Files/images/vihovna_robota/akts_konkursi/17.06.2016-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.